Nieuws

<< Terug naar de nieuwspagina

Afstraffing Leveroy in Grashoek

Leveroy is vandaag fors onderuit gegaan in Grashoek werd met ongekende cijfers verloren (9 – 0).
Al in de eerste minuut werd het 1 – 0 door slap ingrijpen bij Leveroy, erger nog na 10 minuten was het al 3 – 0 en zat Grashoek op rozen.
Hierna herstelde Leveroy zich enigszins en kreeg ook een paar kansjes maar gescoord werd er niet meer voor de rust. Na de rust was er weer een goede fase voor Grashoek dat op het uur op 6 – 0 stond. Leveroy kreeg hierna enkele prima kansen op de ere treffer maar uiteindelijk scoorde Grashoek in de laatste 5 minuten nog 3 keer en ging Leveroy gedesiulioneerd naar huis.
Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen het nog puntloze SVVH.

Leveroy 2 won moeizaam van GKC/RKHVC 3 ondanks een groot overwicht duurde het tot de 60 e minuut eer Leveroy de score opende hierna liep het team uit naar een 4 – 0 overwinning en blijft het ongeslagen. De doelpunten kwamen van Dave Kierkels 2x, Joeri Dielissen en Lou Corsten.

Leveroy 3 leed een 2 – 5 nederlaag tegen Haelen 3 bij de rust was het 0 – 3 maar Leveroy kwam via Bart Houben en Roger Corsten terug tot 2 – 3. Hierna was het helaas toch Haelen dat met de winst aan de haal ging.