Leveroy met 10 man langs RKSVN

Leveroy moest vandaag uit spelen tegen RKSVN uit Neer, Beide ploegen staan in de middenmoot en doen niet echt mee voor de prijzen. Leveroy dat na 3 verloren duels eindelijk weer eens punten wilde pakken kwam goed uit de startblokken. Na 5 minuten dacht iedereen aan een strafschop voor Leveroy na een duidelijke handsbal van Neer. Helaas voor Leveroy zag de scheidsrechter dit anders. Binnen het kwartier kwam Leveroy aanvaller Joeri Dielissen alleen voor de keeper maar deze wist met een uitstekende redding een treffer te voorkomen. Na 20 minuten sloeg het noodlot toe voor Leveroy  nadat een aanvaller van Neer alleen op het doel afging onderschepte keeper van Diepen de bal  maar de scheidsrechter zag hierin een overtreding en dus was het rood voor de keeper van Leveroy. Speler Bart Cillekens nam zijn plaats in omdat reserve keeper Bram Rutten nog niet aanwezig was. Iedereen dacht dat Leveroy met een man minder nu wel in de problemen zou komen maar de ploeg uit Neer kreeg nauwelijks kansen . Na de rust werd interim keeper Bart Cillekens afgelost door Bram Rutten en kon deze zodoende weer plaats nemen in de aanval van Leveroy. Toch kwam 10 minuten na rust RKSVN op  een 1 – 0 voorsprong na een misser in de Leveroyse defensie. Toen daarna RKSVN in de 59 e minuut zelfs op 2 – 0 kwam dacht iedereen dat de wedstrijd gespeeld was. Maar het was Leveroy dat met 10 man bleef knokken voor een beter resultaat. Enkele omzettingen en het inbrengen van de 15 jarige Mike Spierings brachten de defensie van Neer in de problemen. In de 79 e minuut was er een blunder van de keeper van Neer, jeugdspeler Mike Spierings bleef koel en tekende voor de aansluitingstreffer 2 – 1. Leveroy gooide hierna alles op de aanval (en bracht met de 15 jarige debutant Camiel Schroen nog meer aanvallende impulsen in het veld)  de ploeg uit Neer kwam nog nauwelijks van de eigen helft af. Het offensief werd tenslotte beloond, een vrije trap van Roel Marcus werd door een verdediger onfortuinlijk achter zijn eigen keeper gekopt 2 – 2 (88). Alles wat Leveroy was vierde dit als een overwinning, zeker omdat men 70 minuten met 10 man moest spelen. Een verdiend punt dat op karakter binnen gehaald werd. Komende donderdag wacht alweer een duel, Leveroy speelt dan tegen Crescentia, aanvang is dan al om 18.30 uur.

Leveroy 2 verspeelde vandaag dure punten in de strijd om het kampioenschap, het uitduel bij DESM 4 werd onverdiend verloren met 1 – 0.

Leveroy 3 hield   in en tegen Laar 6 lang stand tegen de nummer 2 van de ranglijst bij rust was het 1 – 0 maar uiteindelijk werd het toch nog 6 – 0 voor de ploeg uit Laar.