Prima begin competitie Leveroy 4 - 1 winst

Leveroy is de competitie prima begonnen door met 4 – 1 te winnen van RKAVC. Een aantal weken terug oefende beide teams nog tegen elkaar toen werd het 2 – 2. Op deze regenachtige zondag begonnen beide teams afwachtend aan de wedstrijd. Het was Leveroy dat na 28 minuten op voorsprong kwam, Marijn Hermans werd binnen de 16 meter onderuit gehaald en de daarop volgende strafschop werd door Mathijs Vestjens benut 1 – 0 voor Leveroy dus. In de 37 e minuut ging Marijn Hermans er vandoor vanaf  het middenveld liep hij door tot in de 16 meter van Asenray en ronde prima af 2 – 0 voor Leveroy. Na deze  2 – 0 ruststand drong RKAVC wel aan maar bij de eerste de beste aanval van Leveroy was het Daniel Breukers die attent reageerde  en Leveroy op een comfortabele 3 – 0 voorsprong zette.  Een kwartier voor tijd kwam RKAVC terug tot 3 – 1 maar nog geen minuut later was het Bart Cillekens die op aangeven van Chrit Corsten  de marge weer  naar 3 bracht en de 4 – 1 eindstand op het bord zette.  Een prima start voor Leveroy wat we hopelijk een vervolg kunnen geven in de uitderby volgende week bij Eindse Boys.

Leveroy 2 begon het seizoen in de 5e klasse met een 1 – 5 thuis nederlaag tegen Merefeldia 4, Het was Joeri Dielissen die voor de treffer van Leveroy zorgde.

Leveroy 3 deed het prima tegen Heythuysen 3 in de eerste helft ging de strijd gelijk op maar nam Heytse toch een 1 – 0 voorsprong. Na de rust waren de buren een maatje te groot en liepen uit naar een 7 – 0 overwinning.

De dames verloren hun eerste duel uit bij Beerse Boys werd met 4 – 0 verloren.