<< Terug naar de nieuwspagina

Samen sterker Stemperiode gestart!

Tijdens ‘Rabobank Samen Sterker’ kunnen klanten die lid zijn van Rabobank Weerterland en Cranendonck hun stem uitbrengen op de verenigingen die zij een warm hart toedragen. Leden hebben via de post een persoonlijke kaart met een unieke stemcode ontvangen, of ontvangen deze spoedig. Met deze code kunnen er 5 stemmen uitgebracht worden. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging ontvangt. De stemperiode is start op 3 oktober en loopt t/m 17 oktober 2017. Je kan maximaal 2 stemmen per vereniging geven.

Klik hier om te stemmen.

Ben je nog geen lid van de Rabobank maar wil je volgend jaar ook kunnen stemmen? Dit kun je eenvoudig aangeven via je persoonlijke inlogpagina bij de Rabobank en dan ontvang je volgend jaar automatisch ook een "stemkaart". Het lidmaatschap is gratis.

We hopen op jullie stem voor SV Leveroy!

Bestuur SV Leveroy

maandag 02 oktober 2017