Dames 1 blijven winnen, nipt verlies 2e

Dames 1 blijft haar ongeslagen status van na de winterstop behouden. Vandaag werd ZSV uit Deurne met 3 - 1 verslagen. In de eerste helft ging de strijd gelijk op in de 36 e minuut kwam Leveroy op voorsprong door een doelpunt van Lotte Wullems,  nog voor de rust stond de gelijkmaker op het bord middels een strafschop die benut werd door ZSV. Na de rust drong Leveroy aan maar ook ZSV kwam enkele keren gevaarlijk voor het doel van Leveroy. De ban werd echter gebroken door Puck Meulen die in de 68 e minuut Leveroy weer op voorsprong zette.In de slotfase was het Sildra Zwambag welke middels de 3 - 1 de Leveroyse zege veilig stelde.Door de zege staat Leveroy nu op de 4e plaats en houdt nog steeds uitzicht op de nacompetitie. Volgende week volgt een uitduel bij Eindhoven Vr 3.

Dames 2 verloor vandaag nipt van SHH Vr 2, 10 dagen geleden wist men het uitduel nog met 2 - 1 te winnen. Vandaag moest men genoegen nemen met een nipte 0 - 1 nederlaag,  met name in de eerste helft waren er voldoende kansen voor de dames om op voorsprong te komen.