Nieuws

<< Terug naar de nieuwspagina

Dames boeken belangrijke overwinning

De dames hebben vandaag een belangrijke overwinning gepakt door thuis te winnen van Bergeijk. In de eerste helft kreeg Leveroy enkele goede kansen op de openingstreffer, maar goed keeperswerk aan de zijde van Bergeijk voorkwam dit. Na rust was het wel gelijk raak voor Leveroy, al binnen de minuut scoorde Sildra Zwambag de 1 – 0 na een fout van de keepster van de uitploeg. Hierna verzuimde Leveroy de score op te voeren, er waren diverse goede kansen om de voorsprong te verdubbelen maar dit gebeurde niet. Bergeijk kwam nog maar nauwelijks op de helft van Leveroy maar wist wel de gelijkmaker te scoren. Ook hier ging een fout van de keepster aan vooraf. Toch zou Leveroy nog de verdiende overwinning pakken, 9 minuten voor tijd werd een voorzet van Michele Kurvers binnen gekopt door Puck Meulen 2 – 1. In de resterende tijd kwam het team van trainer Jeurninck niet meer in gevaar en konden 3 waardevolle punten worden bijgeschreven.