Dames halen uit tegen Wittenhorst

De dames hebben vandaag een royale overwinning geboekt in het thuisduel tegen Wittenhorst werd het liefst 7 - 2. Leveroy kwam als een komeet uit uit de startblokken en binnen het kwartier was het al 3 - 0 door Indy Coolen 2x en Sildra Zwambag. Hierna kreeg Leveroy nog diverse kansen op meer doelpunten, maar tot de rust kon Wittenhorst de schade beperkt houden.Na rust liep Leveroy uit naar 5 - 0 via Marlou van Diepen en Floor Derikx. De tegenstander deed hierna iets terug middels de 5 - 1 tegentreffer. Echter een minuut later was het alweer 6 - 1 door wederom Marlou van Diepen. In de slotfase benutte de gasten nog een strafschop, maar het slotakkoord was voor Leveroy, het was Marlou van Diepen die met haar 3e treffer de 7 - 2 eindstand bepaalde. Alweer de 3e overwinning op rij voor de dames.  Volgende week genieten de dames van weekje rust.

Leveroy 2 moest uit spelen bij Merefeldia 6 en verloor dit duel met 7 - 0. Hierdoor blijft het 2e nog puntloos.