Dames pakken 2e periode in 2e klasse.

De dames hebben na een 5 - 1 thuiszege de 2e periode in de 2e klasse gepakt. Omdat Festilent reeds de eerste periode pakte en ook nu bovenaan eindigde in periode 2 neemt Leveroy als nummer 2 in deze periode de  periodetitel over en mag aan het eind van het seizoen spelen voor promotie naar de 1e klasse.

De wedstrijd tegen Geldrop was bij rust reeds beslist middels een 5 - 0 stand. Na de rust werd het spel erg matig van Leveroyse kant en wist Geldrop nog de eer te redden. Voor Leveroy scoorde Sildra Zwambag 3x, Marlou van Diepen en Lois Berben 1x.  Volgende week speelt men wederom thuis dan tegen DAW Schaijk.

Dames 2 speelde heel verdienstelijk tegen RKAVC. Tot 20 minuten voor tijd was de stand 0-0 hierna kwam RKAVC binnen 10 minuten op 0 - 2. In de slotfase werd het nog even spannend door de aansluitingstreffer van Indy Coolen. Helaas was de tijd te kort voor de gelijkmaker.