Dames pakken 3 punten in blessuretijd

De dames hebben 3 belangrijke punten gepakt in de thuiswedstrijd tegen Avanti 31 uit Schijndel. In de eerste helft had Leveroy een klein overwicht maar heel veel kansen waren er niet voor beide doelen. Toch scoorde Sildra Zwambag na een half uur de 1 - 0 voor Leveroy wat tevens de ruststand was. In de 2e helft was het al snel gelijk middels een afstandschot van de bezoekers 1 - 1. Een kleine 10 minuten later kreeg Leveroy een vrije trap op 30 meter van het doel. De keepster van Avanti verkeek zich op het schot van Lotte Wullems en zodoende was het weer 2 - 1 voor Leveroy. Lang kon men niet genieten hiervan want amper 2 minuten later was het al weer gelijk na slecht uitverdedigen van Leveroyse kant. Nadat beide ploegen de kans kregen op de winnende treffer leek het duel te eindigen in 2 - 2. Echter in de 95 e minuut kreeg Leveroy nog een vrije trap rond de 16 meter en deze werd knap binnen geschoten door wederom Lotte Wullems 3 - 2. Een gelukkige overwinning voor Leveroy dat hun op 9 punten brengt in de competitie.