Nieuws

<< Terug naar de nieuwspagina

Dames spelen gelijk bij Avanti 31

De dames van coach Ivo Jeurnick hebben vandaag een gelijkspel behaald bij Avanti uit Schijndel. In de eerste helft kwam Leveroy op voorsprong door een doelpunt van Puck Meulen. Na de rust kwam de thuisploeg sterk terug en stond na 10 minuten op een 2 - 1 voorsprong. Leveroy bleef echter spelen voor een goed resultaat en kreeg tenslotte loon naar werken door de 2 - 2  te scoren op 3 minuten van het einde. Sildra Zwambag scoorde de voor Leveroy de terechte gelijkmaker . Komende zondag volgt een thuiswedstrijd tegen ZSV uit Deurne.

Dames 2 moest vandaag op bezoek bij DFO dames 2. Na de overwinning van afgelopen donderdag werd wederom prima gespeeld. In de eerste  helft kwam men op voorsprong door een doelpunt van Sterre Kuijpers. Hierna verzuimde het team om de score op te voeren, daarna  nam de thuisploeg het initatief over wat  uiteindelijk resulteerde  tot een 3 - 1 eindstand. Keepster Anky Verstappen stopte nog een strafschop van DFO. Komende zondag speelt men thuis tegen SHH Vr 2.