Dames verder in de beker na winst op ZSV

De dames van Leveroy hebben zich geplaatst bij de laatste 8 teams in de beker. Een ruime 4 - 1 zege op ZSV uit Deurne was voldoende om dit te bereiken. Leveroy kwam moeizaam uit de startblokken, maar de eerste de beste aanval was het gelijk raak 1 - 0. na deze treffer waren er diverse kansen op meer treffers maar pas 10 minuten voor rust werd het 2 - 0. Net voor de rust bracht ZSV de spanning terug middels een rake vrije trap 2-1.Na de pauze was het echter weer Leveroy dat het beste van het spel had en uitliep naar een 4 - 1 eindstand. Door het missen van nog diverse kansen had de score nog veel ruimer kunnen zijn. Dus door naar de laatste 8 ploegen in de beker. Kan men weer het sprookje herhalen van vorig seizoen?. De tijd zal het leren.

Scoreverloop Leveroy - ZSV 4 - 1

1 - 0 Sildra Zwambag (9)
2 - 0 Sildra Zwambag (36)
2 - 1 ZSV (42)
3 - 1 Marlou van Diepen (67)
4 - 1 Sildra Zwambag (76)