Dames verslaan Bergeijk met 4 - 2

De dames hebben vandaag na de nederlaag van vorige week de draad weer opgepakt en een prima overwinning geboekt. Thuis werd Bergeijk verslagen met 4 – 2. In de eerste helft was Leveroy beter en kwam het tot diverse kansen maar deze werden niet benut. Na 25 minuten was het dan wel eindelijk raak Sandra Smeets benutte een terecht toegekende strafschop 1 – 0. Leveroy scoorde zelfs de 2 – 0 maar deze treffer werd wegens vermeend buitenspel afgekeurd. Vlak voor rust was het Bergeijk dat uit het niets de gelijkmaker maakte en Leveroy moest enigszins teleurstellend aan de thee. Na rust pakte de dames het echter weer goed op en zette veel druk op de verdediging van Bergeijk. Doelpunten konden niet uitblijven en dat gebeurde ook niet. Het was Marlou van Diepen die de 2 – 1 scoorde en hierna was het Sandra Smeets die met 2 prachtige treffers de stand op 4 – 1 bracht. Bergeijk deed in de slotfase nog wat terug maar de overwinning van Leveroy kwam niet meer in gevaar.