Nieuws

<< Terug naar de nieuwspagina

Eerste 3 punter dames 1 !!!

De dames waren enorm gemotiveerd om van een  titelkandidaat  (vorig seizoen) punten af te pakken. Onze damesgroep ging fel van start om al na 5 minuten via Indy de 0-1 binnen te tikken. 6 minuten later was het Marlou die de 0-2 binnen tikte. Geconcentreerd ging men verder en weer was het Marlou die in minuut 21 de 0-3 maakte. Een vliegende start die tot de rust bleef,  waar we toch nog diverse kansen hadden om de stand nog hoger uit te laten vallen. Na de rust kwam de thuisploeg sterk terug en scoorde de 1-3. Leveroy had het even moelijk om het niveau van de eerste helft te halen. Het was in minuut 75 waar (alweer) Marlou die 1-4 maakte. 8 minuten later scoorde ZSV nog de 4-2 maar onze eerste overwinning kwam niet meer in gevaar.

Dames 2 speelde verdienstelijk tegen het nog ongeslagen DESM 2 . Bij de rust was het 3 - 0 de eindstand werd 6 - 0.