Nieuws

<< Terug naar de nieuwspagina

Eerste overwinning dames 2

Het 2e damesteam heeft vandaag de eerste overwinning van dit seizoen geboekt. Thuis werd Bruheze dames 2 met 2 - 1 verslagen. Binnen 5 minuten stond het al 1 - 1. Bruheze opende met een snelle treffer maar het antwoord van Leveroy volgde 2 minuten later middels de 1 - 1. Hierna ontspon zich een gelijk opgaande wedstrijd met enkele kansen voor beide teams. Na de 1 - 1 ruststand bleef het beeld hetzelfde. Een kwartier voor tijd viel de beslissing, het was Sandra Marcus die met haar 2e doelpunt de overwinning veilig stelde. De eerste overwinning sinds de opstart van het team vorig jaar was een feit. Klasse dames !!!

Leveroy 2 verloor tegen het eveneens laag geklasseerde Laar 6 met 8 - 3. De doelpunten kwamen van Bram Rutten 2x en Daniel Breukers.