Eerste thuis nederlaag Leveroy

Leveroy heeft vandaag haar eerste thuis nederlaag geleden. Tegen RKSVV uit Swartbroek werd met 0 – 2 verloren. In de eerste helft waren er weinig kansen aan beide zijde maar kwam RKSVV in de 28 e minuut op 0 – 1 door een klutsbal verdween de bal via een Leveroy speler in eigen doel. Leveroy was de ploeg met het meeste balbezit maar wist dit niet om te zetten in kansen of doelpunten. Na de rust was het eenrichtingsverkeer op het doel van RKSVV maar de bal wou er voor Leveroy niet in, Steeds was er weer een been of ander lichaamsdeel aan RKSVV kant wat de terechte gelijkmaker voorkwam. En als je zelf dan de kansen niet maakt lukt dit uiteindelijk bij de tegenstander. Het was RKSVV dat in 95 e minuut hun eerste en enige kans van de 2e helft benutte en zodoende de punten meemam naar Swartbroek.

Leveroy 2 pakte haar 3e 3 punter van dit seizoen door thuis te winnen van RKSVO 3. Leveroy kwam via 2 keer Gianni Geraats binnen 20 minuten op een 2 – 0 voorsprong. Dit was ook de ruststand, na de rust drong de tegenstander uit Ospel wel aan maar de defensie van Leveroy stond meestal goed. Toch werd het 2 – 1 en werd het weer spannend . In de slotfase wist Leveroy de punten echter veilig te spelen, eerst was er de 3 – 1 door een doelpunt van debutant Lamin Fatajo die vanuit het AZC uit Baexem de gelederen van het 2e is komen versterken. Het mooiste doelpunt werd echter gemaakt door Dave Kierkels die de te ver voor zijn doel staande doelman vanaf 40 meter wist te verschalken en de  4 – 1 winst op het bord zette.

Ook Leveroy 3 pakte vandaag 3 punten door thuis te winnen met 4 – 1 van Maasgouw 4. In de eerste helft kwam Maasgouw nog eerst op voorsprong maar nog voor de rust wist Leveroy de stand gelijk te trekken. Na de rust was Leveroy beter en wist het verdiend te winnen. De doelpunten kwamen van Guiomar Frenken, Tim Kierkels, Martijn Crins en Danny Delissen.

De dames verloren vandaag onfortuinlijk bij Baardwijk met 2 – 1. Na een 1 – 0 ruststand kwam Leveroy via Sandra Smeets terug tot 1 – 1. In de slot minuut wist Baarwijk echter alsnog de winnende te maken en was er een zuur verlies voor de dames.