Nieuws

<< Terug naar de nieuwspagina

Eindelijk weer eens winst voor Leveroy

Na een lange periode zonder winst (laatste overwinning november 2021 tegen Sterksel)  was er vandaag eindelijk weer eens een 3 punter voor de mannen van coach Wijnants.

In de eerste helft was het Leveroy dat het meeste aandrong en tot enkele kleine kansen kwam. In de 27 e minuut kwam Leveroy verdiend op 1 – 0, na een prima voorzet van Tom van de Waarenburg wist Roel Marcus deze binnen te schieten. Deze stand bleef tot de rust op het scorebord. Na de rust drong de ploeg uit Tungelroij wel aan maar echt gevaarlijk werd het niet voor het doel van Ries Houben. Even was er nog opwinding nadat Crescentia de gelijkmaker scoorde maar deze werd door de scheidsrechter afgekeurd doordat er een overtreding aan vooraf ging. Het bleef tot de 94 e minuut vooral spannend maar doelpunten vielen er niet meer. Zodoende pakt Leveroy op de valreep van 2022 toch nog een overwinning.

Leveroy 2 verloor thuis van koploper Someren 5 met 0 - 5