Eindelijk winst voor Leveroy

Vandaag is Leveroy eindelijk van de hatelijke nul af, er werd vrij simpel  met 6 - 0 gewonnen van Walburgia. Voor aanvang stond Leveroy met nul punten op de laatste plaats, Walburgia stond met 1 punt net boven Leveroy, vanaf het begin was Leveroy de betere ploeg . Het was dan ook geen verassing dat Leveroy op 0 - 1 kwam na 22 minuten. Het was Nick Opheij die vanuit rechts prima doorging en rustig bleef voor de keeper en de voorsprong op het bord zette. Enkele minuten later werd Nick Opheij wederom in een vrijwel identieke situatie gezet en scoorde de 0 – 2 . Na 38 minuten werd Mike Spierings diep gestuurd en ook hij faalde niet en zette de  0 – 3  ruststand op het scorebord. Als Walburgia nog dacht aan een goed resultaat in de 2e helft werd dit door Leveroy gelijk na rust de grond ingeboord, vanaf de aftrap bediende Roel Marcus Nick Opheij die na een prima aanname vanuit 20 meter de bal schitterend binnen schoot. In de minuten hierna maakte Leveroy het karwei prima af middels doelpunten van Sep Breukers (53) en Chrit Corsten (58). In het resterende half uur verzuimde Leveroy om er een monsterscore van te maken, maar uiteindelijk was er een dik verdiende 6 – 0 en waren de eerste punten eindelijk binnen voor de SV. Volgende week speelt men thuis de inhaalwedstrijd tegen het nog ongeslagen Rood wit 67.

Leveroy 2 speelde vandaag uit bij de nummer 3 EMS 4. Er werd na een 0 – 2 ruststand een prima overwinning geboekt met 2 – 4. Voor Leveroy scoorde Bart Cillekens 2x en Joeri Dielissen 2x.

Leveroy 3 speelde uit bij de buren uit Heythuysen en haalde de eerste overwinning van het seizoen door met 4 – 3 te winnen. Na een 2 – 0 achterstand kwam Leveroy nog voor de rust terug, dit  werd omgedraaid in een 3 – 2 voorspong. Na de rust werd het zelfs 4 – 2 , Heythuysen deed nog wat terug middels de 4 – 3  maar Leveroy gaf de eerste overwinning van het seizoen niet meer uit handen. Voor het derde scoorde Tim Kierkels, Jos Klaessens, Ralf Verlaek en Jarno Hendrikx.