Geen punten voor de Leveroyse teams

Op deze eerste zondag van april konden de teams van Leveroy geen punten pakken. Leveroy 1 speelde thuis tegen RKSVV uit Swartbroek maar moest een 1 - 3 nederlaag slikken. In de beginfase was er weinig tot niets te beleven voor beide doelen. Echter in de 27 e minuut was er een ongelukkige handsbal en ging de bal op de stip. RKSVV maakte dankbaar gebruik en scoorde de 0 - 1. Na de rust speelde Leveroy beter en kwam in de 51e minuut op gelijke hoogte. Bart Cillekens scoorde op aangeven van Menno Kaul de 1 - 1. De supporters gingen er eens goed voor zitten en hoopte op meer voor Leveroy. Echter in een tijdsbestek van 5 minuten werden 2 verdediging fouten bij Leveroy afgestraft en stond het zomaar 1 - 3. Leveroy kreeg hierna nog kansen maar de paal en het geluk waren niet aan de zijde van Leveroy. Volgende week wacht een nieuwe kans uit bij Tongelre in Eindhoven.

Leveroy 2 speelde een goede eerste helft tegen DFO 5, bij rust was het 0 - 0. Na de rust was het team van DFO beter en won verdiend met 0 - 3.

Dames 1 verloor ongelukkig uit bij concurent HRC met 3 - 0. Na een 1 - 0 achterstand scoorde Leveroy de gelijkmaker maar deze werd afgekeurd wegens  vermeend buitenspel. Na de 2 - 0 voor de thuisclub moest Leveroy alles of niets gaan spelen. Het werd niets en in de slotfase werd het zelfs nog 3 - 0.

Leveroy dames 2 speelde verdienstelijk uit bij SVSH, Maar moest toch haar meerdere erkennen door met 2 - 0 te verliezen.