Leveroy geeft Grashoek goed partij

Leveroy heeft thuis tegen Grashoek goed partij gegeven. De ploeg uit Grashoek doet nog volop mee om het kampioenschap. Het was Grashoek dat na 5 minuten op voorsprong kwam maar Leveroy was zeker niet de mindere. Het spel ging op en neer maar net voor rust was het Grashoek dat de voorsprong uitbouwde naar 0 – 2. Ook in de tweede helft bleef Leveroy het Grashoek lastig maken maar toch viel de 0 – 3 na 67 minuten. Vijf minuten later deed Leveroy middels een doelpunt van Bart Cillekens wat terug 1 – 3. Leveroy was hierna dicht bij de aansluitingstreffer maar oog in oog met de keeper van Grashoek wist Bart Cillekens niet te scoren. In de laatste minuut werd het nog 1 – 4 maar dit was louter voor de statistieken.

Leveroy 2 won hun wedstrijd tegen RKSVV 2 met 4 – 0 door doelpunten van Joeri Dielissen 2x, Tim Kierkels en Stefan v/d Wouw.

Leveroy 3 was kansloos tegen Maasgouw 3 het werd 0 – 10.