Leveroy heeft geen moeite met VCH

Leveroy heeft vandaag haar 4e overwinning op rij behaald. Tegen VCH was Leveroy duidelijk de betere ploeg. Het duurde nog tot de 16e minuut eer het  overwicht in een voorsprong werd omgezet. Het was Roel Marcus die een vrije trap buiten bereik van de keeper binnen schoot 1- 0 . Hierna bleef het eenrichtingsverkeer op het doel van VCH en het waren Marijn Hermans (31) en Daniel Breukers (34) die de score op 3 – 0 brachten. Na de rust werd er slap gestart van Leveroy zijde en kwam VCH via een gemakkelijk gegeven strafschop terug tot 3 – 1. Leveroy kwam niet echt in de problemen hierna maar het veldspel werd er niet beter op. In de 73e minuut kwam Leveroy echter wel op 4 – 1 door ook een gemakkelijk gegeven strafschop, Maurice Custers maakte vanaf de stip geen fout en scoorde beheerst. Bij VCH sloegen de frustraties hierna toe   wat resulteerde in 2 keer rood (2x dubbel geel) Toch scoorde VCH tussen door   uit het niets nog 4 - 2 maar dit was louter voor de statistieken.  Leveroy verzuimde de score op te voeren het was Maurice Custers (88) die wel nog een keer raak schoot en zodoende de eindstand op 5 – 2 bepaalde. Volgende week wacht het uitduel bij Egchel .

Leveroy 2 verloor de topper uit bij Merefeldia 5 met 4 – 2. Het 2e startte slap aan de wedstrijd en stond binnen 5 minuten al op 2 – 0 achter door persoonlijke fouten achterin. Voor rust kwam Leveroy nog terug tot 2 – 1 via Dave Kierkels. In de tweede helft wist Joep Peeters 10 minuten voor tijd de 2 – 2 te maken. Maar uiteindelijk wist Merefeldia in de slotfase nog 2 x toe te slaan 4 – 2.

Leveroy 3 verloor nipt tegen GKC/RKHVC 4 met 1 – 0 . Het team van Mike Reijnders had zeker een punt verdiend maar het mocht niet zo zijn.