Leveroy krijgt geen loon naar werken tegen Bieslo

Leveroy moest na de deceptie tegen RKDSO op deze donderdagavond spelen tegen Bieslo. Er stond een heel ander Leveroy tussen de lijnen dan zondag. Niet qua namen maar vooral met een betere instelling en werklust. In het eerste deel van de wedstrijd had Bieslo weliswaar meer balbezit maar behoudens een aantal hoekschoppen werd het niet echt gevaarlijk voor het doel van Leveroy. Toch viel na 26 minuten de 0 - 1 voor Bieslo. Leveroy ging na deze treffer beter spelen en kreeg ook kansen. Appie Muchref schoot van buiten de 16 meter net over en was dicht bij de gelijkmaker. Deze viel net voor rust dan toch, een diepe bal werd door Mike Spierings op waarde ingeschat en met een puntertje scoorde hij de 1 - 1. Na de rust was het Leveroy dat met een gezonde dossis werklust en inzet het Bieslo knap lastig maakte. Een foutje achterin betekende echter in de 64 e minuut toch weer een achterstand 1 - 2. Leveroy gaf niet op en bleef vechten voor wat het waard was. Dit zorgde in de slotfase nog voor goede kansen voor Thuur Korten en Appie Muchref, Helaas bleef de verdiende gelijkmaker uit. Aanstaande zondag komt RKSVV uit Swartbroek op bezoek hopelijk kunnen er dan wel punten worden bijgeschreven. Met de inzet en wilskracht van vandaag als voorbeeld is dat zeker mogelijk.