Leveroy laat winst glippen in slotfase

Leveroy heeft vandaag onfortuinlijk verloren van Olympia Boys uit Ommel. Daar waar de uitploeg vandaag de periodetitel kon pakken en dat wel even zou doen tegen nummer laatst Leveroy kwam men met heel veel geluk aan de overwinning van 3 – 4. In de eerste helft ging de strijd redelijk gelijk op en was er op het veld van enig krachtverschil weinig te merken. In de 32 minuut opende Leveroy de score via een schot vanaf de rand 16 meter door Daniel Breukers 1 – 0. Echter 1 minuut later was het alweer gelijk door een strafschop van de ploeg uit Ommel. Na de rust was het Leveroy dat het betere van het spel had maar toch was het Olympia Boys dat na 58 minuten op voorsprong kwam. Wederom was er een (dubieuse) strafschop die de spits in de gelegenheid bracht de 1 – 2 op het bord te zetten. Leveroy gaf echter niet op en kwam een kwartier voor tijd via Appie Muchref terecht op 2 – 2. En het werd nog mooier, een prachtig afstandsschot van Roel Marcus betekende de op dat moment verdiende 3 – 2 voorsprong in minuut 81. Echter ging het daarna toch nog fout, onnodige en ongelukkige fouten brachten in de 85 en 89 e minuut alsnog de  fortuinlijke winst van 3 – 4 voor  Olympia Boys. Hierdoor pakte de gasten de 2e periode. Na afloop waren de  complimenten  voor Leveroy maar de  punten gingen helaas mee naar Ommel. Volgende week wacht de uitwedstrijd bij SJVV uit Deurne.

Leveroy 2 verloor het uitduel bij RKMSV 4 met 2 – 0.