Leveroy onderuit bij RKAVC

Op deze warme paaszaterdag moest Leveroy het in Asenray opnemen tegen RKAVC. Voor beide ploegen stond er niet veel meer op het spel en dat was te zien want het tempo lag erg laag. In de beginfase had RKAVC het betere van het spel maar werd de thuisploeg  aan een voorsprong geholpen door een te korte terug speelbal van Leveroy. Van dit cadeautje werd dankbaar gebruik gemaakt en zodoende was het na 8 minuten 1 – 0. Leveroy wist in deze fase nauwelijks iets te krieeren voor het doel van RKAVC. Het was aan keeper van Diepen te danken dat RKAVC niet verder uitliep. Toch kwam Leveroy gelijk, in de 33e minuut werd een voorzet vanaf de rechterkant  van dichtbij door Bas Hobus binnen gewerkt 1 - 1.  Met deze stand werd er ook gerust. Na de rust ging het duel gelijk op en waren er aan beide kanten weinig kansen. Met nog een kwartier op de klok lukte het RKAVC toch om op 2 – 1 te komen door een rake kopbal. Leveroy moest nu achterin alles open zetten en was dichtbij de gelijkmaker maar een doelpunt van Bart Cillekens werd wegens buitenspel afgekeurd. Enkele minuten voor tijd besliste RKAVC met een uitval (3 – 1) de wedstrijd en ging Leveroy weer eens met lege handen naar huis. Paasmaandag mogen de mannen alweer aan de bak men ontvangt dan RIOS 31 in eigen huis aanvang is om 14.30 uur.