Leveroy verdienstelijk gelijk tegen RKSVN

Leveroy heeft in de inhaalwedstrijd tegen RKSVN een verdienstelijk gelijkspel behaald. In het eerste bedrijf waren er voor beide doelen weinig kansen te noteren. In minuut 23 kwam hier verandering in toe Neer een hoekschop mocht nemen. Uit de scrimmage die hieruit voortkwam was het Brain Peeters die namens Neer de bal kon binnen werken 0 – 1. Leveroy had echter al snel een antwoord op deze tegenslag, Joep Peeters  stuurde Nick Opheij met een mooie pas de 16 meter in en deze ronde bekwaam af 1 – 1 (29 e minuut). Tot de rust bleef het bij deze gelijke stand. Na de rust wederom 2 ploegen die met hard werken op zoek gingen naar een beter resultaat. Neer had iets meer balbezit maar Leveroy was steeds dreigend met de snelle uitvallen. In de 58 e minuut was er een afstandsschot van Remy Geraets van Neer waarop doelman van Diepen zich enigszins verkeek en stond het plots 1 – 2 . ook nu weer een snel antwoord van Leveroy want 2 minuten later werd Joep Peeters op links diep gestuurd en ronde prachtig af in de lange hoek 2 – 2. Beide ploegen bleven de toeschouwers een spannende pot voorschotelen en kregen ook kansen. Een Neerse treffer werd afgekeurd wegens buitenspel en aan de andere kant was Leveroy dicht bij een treffer via Sven Beijes die van dichtbij vergat om de trekker over te halen. Na 90 minuten stond er dan ook een verdienstelijk gelijkspel op het bord. Zondag mogen de mannen van Jurgen Geurts alweer thuis aantreden als Olympia Boys uit Ommel op bezoek komt.