Leveroy verliest derby tegen Eindse Boys

Leveroy heeft de derby uit bij Eindse Boys verloren met 4 - 0. In een zeer matige wedstrijd van Leveroyse kant  kreeg de ploeg van coach Michel Wijnants nog wel de eerste kans op een treffer. Het was Appie Muchref die zijn kopbal van dichtbij gestopt zag worden door de doelman van Eindse Boys. In het verdere verloop van de eerste helft  waren het de Boys die het betere van het spel hadden en met een verdiende 2 - 0 gingen rusten. Na de rust was Leveroy iets feller in de duels maar behoudens een vrije trap van Roel Marcus op de lat  kwam men niet tot echte kanssen. Eindse Boys wachte geduldig op de  uitbraak mogelijkheden en was hierin nog 2 maal sucsesvol. Volgende week wacht een thuisduel tegen Olympia Boys uit Ommel.