Leveroy verliest eerste competitieduel

Leveroy moest vandaag aantreden tegen degradant Altweerterheide. Voor Leveroy, dat een redelijke voorbereiding had was het even afwachten wat men kon verwachten van deze tegenstander. Men kwam echter goed uit de startblokken en na 7 minuten wist Nick Opheij na een prima pas van Mike Spierings de score te openen 1 – 0. Toch werd het spel van Leveroy na 20 minuten minder en Altweert kwam steeds beter in het spel. Er was steeds dreiging van met name de spits van Altweert. Het was dan ook deze speler die na 31 minuten de gelijkmaker scoorde. Deze stand bleef tot de rust staan. Na de rust bleef Altweert de betere ploeg en scoorde in een tijdsbestek van 4 minuten 2 keer. Leveroy ging hierna op zoek naar de aansluitingstreffer, deze viel  in de 87 e minuut ,Nick Opheij  scoorde zijn 2e van de dag. Het slotoffensief van Leveroy bracht echter geen gelijkmaker meer. Volgende week wacht de uitwedstrijd bij SNA uit Montfort.

Leveroy 2 verloor vandaag tegen de buren uit Heythuysen 3. Leveroy pakte al in minuut 1 een voorsprong via Bas Brentjens. Maar nog voor de rust kwam Heythuysen op voorsprong 1 – 2. In de 2e helft ging de strijd lang gelijk op maar enkele minuten voor tijd scoorde Heythuysen de 1 – 3. Leveroy kwam nogmaals terug via een doelpunt van Joep Peeters. Bijna was er nog zelf de gelijkmaker maar een afstandsschot van Ralf Verlaek belande op de lat.

Leveroy 3 begon de competitie met een gelijkspel tegen het Venlose FCV. Het werd  na 90 minuten 1 – 1. Na een 0 – 0  stand bij rust scoorde Tim Kierkels de 1 – 0 voor Leveroy. FCV kwam echter middels een strafschop op 1 – 1. Met deze eindstand konden beide ploegen wel leven.