Nieuws

<< Terug naar de nieuwspagina

Leveroy verliest van kampioen

Leveroy heeft het eerder gestaakte duel tegen RKSVN verloren. Op 10 april werd het duel gestaakt bij een 2 - 0 stand voor Leveroy.Vandaag werd het duel hervat met een strafschop voor Neer. Deze werd feiloos binnen geschoten. In de resterende minuten kwam RKSVN zelfs op voorspong. Na een korte onderbreking was het Leveroy dat in de 60e minuut op 3 - 3 kwam middels een doelpunt van Tim Klaessens. Leveroy hield met 10 man rededlijk stand maar moest in de slotfase toch haar meerdere erkenden in de kampioensploeg uit Neer en verloor met 3 - 5.

Leveroy 2 had tot 10 minuten voor het einde zicht op een gelijkspel in en tegen RKVB 2 maar verloor uiteindelijk met 3 - 1. De treffer van Leveroy werd gescoord door Mike Spierings.

Dames 2 verloor van DESM dames 2 met 0 - 4.