Leveroy wederom in slotfase onderuit

Leveroy verloor deze zondag  de uitwedstrijd bij Egchel met 1 - 0. In de eerste 20 minuten was het de thuisploeg die het beste van het spel had. Leveroy kwam een paar keer goed weg mede door enkele reddingen van keeper van Diepen. Na deze fase ging het spel meer gelijk op maar tot echte kansen kwamen beide teams niet ruststand 0 - 0. Na de rust werd het spel er van beide kanten er niet beter op. Echte kansen waren er niet voor zowel Egchel als Leveroy. Waar iedereen dacht dat het duel zou eindigen in 0 - 0 was het een zondagschot van een speler van Egchel welke in de 81 e minuut alsnog  in het doel belande. En was het Leveroy dat wederom met lege handen acher bleef. Komende zondag het thuisduel met RKSVV.

Leveroy 2 speelde al vroeg in Roggel tegen het plaatselijke 5e team. Bij rust was de stand 2 - 0 en na de thee kwam hierin geen verandering meer.