Ook tegen Slekker Boys geen punten

Ook in het inhaalduel tegen Slekker Boys is het Leveroy niet gelukt om punten te pakken ,er werd onfortuinlijk verloren met 2 – 1. De gasten uit Slek- Echt kwamen na 4 minuten al op voorsprong uit (alweer) een hoekschop viel de snelle tegen treffer. Leveroy herstelde echter de vroeg opgelopen schade door in de 11e minuut de gelijkmaker te scoren het was Geert Schroen die tekende voor de  1 – 1. Hierna kreeg Daniel Breukers een prima kans op een voorsprong voor Leveroy maar helaas zit het geluk zoals zo vaak de laatste tijd Leveroy niet mee. Slordig balverlies was er debet aan dat Slekker Boys in de 33e minuut weer op voorsprong kwam 1 – 2. Tot aan de rust bleef het hier ook bij. Na de rust was het Leveroy dat op zoek ging naar de gelijkmaker. Aan inzet ontbrak het niet maar het kleine beetje geluk wat je af en toe nodig hebt is op dit moment niet aan de zijde van de ploeg van trainer Jurgen Geurts. Diverse keren was Leveroy dreigend voor het doel maar de (verdiende) gelijkmaker viel helaas niet meer en zo ging de ploeg uit Echt met de 3 punten naar huis. Zondag wacht een uitwedstrijd bij GKC/RKHVC welke gespeeld wordt op het veld van Grathem.