Pover gelijkspel tegen SVVH

In het inhaalduel bij de nummer laatst SVVH uit Heibloem heeft Leveroy een teleurstellend 1 – 1 gelijkspel behaald en wacht zodoende nog steeds op de eerste winst in 2019. Op een slecht veld werd er op deze donderdagavond om 18.30 uur afgetrapt. In de eerste helft kregen de toeschouwers een erg matige wedstrijd te zien. Leveroy had weliswaar het meeste balbezit maar wist hier weinig echte uitgespeelde kansen uit te halen. Alleen Marijn Hermans kwam oog in oog met de SVVH doelman maar zijn schot ging langs de verkeerde kant van de paal. SVVH stelde hier ook weinig tegenover maar 7 minuten voor rust wist de ploeg uit Heibloem bij zowat de eerste kans gelijk te scoren en stond het 1 – 0. Na de rust hetzelfde spelbeeld Leveroy met het meeste balbezit maar ongevaarlijk voor het doel. Pas na een 3 tal wissels kwam er meer beleving in het spel van Leveroy en drong het SVVH met de rug tegen de muur. Er kwamen nu ook kansen en in de 74 e minuut werd het dan ook terecht gelijk, Dave Kierkels draaide goed weg in het 16 meter gebied, zijn schot werd nog geblokt maar in de rebound scoorde invaller Mike Spierings de 1 – 1. In de slotfase was Leveroy nog enkele keren dicht bij de winnende treffer maar de blauwwitte muur van Heibloem hielt met kunst en vliegwerk stand. Na 90 minuten en de invallende duisternis floot de beste man van het veld scheidsrechter Ptak voor het einde en bleef het bij een pover 1 – 1 gelijkspel voor Leveroy. Komende zondag komt de koploper SVH uit Herkenbosch op bezoek in Leveroy aanvang is zoals gebruikelijk om 14.30 uur.