Ruime overwinning dames op Amstenrade

De dames hebben prima zaken gedaan door de inhaalwedstrijd tegen Amstenrade met maar liefst 6 – 2 te winnen. In een aantrekkelijk duel was Leveroy de betere ploeg maar had het in de eerste helft toch nog moeite met de ploeg uit Amstenrade. Na 20 minuten kwamen de gasten zelfs verrassend op een 0 – 1 voorsprong. Leveroy wist dit nog voor de rust om te buigen naar een 2 – 1 voorsprong, maar net voor de thee was de stand na een eigen doelpunt plots weer gelijk 2 – 2. Na de rust was Leveroy echter heer en meester en na 2 doelpunten binnen 2 minuten was het snel 4 – 2. Hierna liep de ploeg van trainer Huib Zegveld uit naar een 6 – 2 overwinning. Door deze overwinning neemt Leveroy de 4e plek op de ranglijst over van Amstenrade. De dames kunnen nu genieten van 2 weken rust om vervolgens op 5 maart thuis tegen Geldrop weer in actie te komen.