Nieuws

<< Terug naar de nieuwspagina

Verlies Leveroy tegen SJVV

Leveroy speelde vandaag tegen SJVV uit Deurne. Nog nooit hadden beide ploegen elkaar ontmoet in een competitie wedstrijd. Het was Leveroy dat prima uit de startblokken kwam want binnen 10 minuten werd liefst 2 keer de paal geraakt door Menno Kaul en Daniel Breukers. Echter de eerste de beste kans voor de bezoekers uit Deurne was gelijk raak. Matig verdedigen leverde een 0 - 1 voorsprong op voor SJVV. Hierna werd het spel van beide kanten er niet beter op, beide teams hadden veel foute passes en veel balverlies. Na de rust hetzelfde spelbeeld Leveroy wou wel maar kreeg nagenoeg geen kanssen. In de 59 e minuut waren het de gasten die op 0 - 2 kwamen door een terechte strafschop. Ook hierna was het kijkspel voor de toeschouwers op deze mooie zondagmiddag niet om warm van te worden. De najaarszon deed dit gelukkig wel nog. Eindstand 0 - 2. Volgende week wacht een uitduel tegen de nog ongeslagen koploper RKSVN uit Neer.

Leveroy 2 speelde tegen RKSVO 3 en kwam net voor rust op een 1 - 0 voorsprong. Na de rust was RKSVO beter en kwam op een 1 - 2 voorsprong. Nogmaals kwam het 2e terug via een benutte strafschop werd het 2 - 2. Een ongelukkig eigen doelpunt zorgde voor de 2 - 3 winst van de gasten uit Ospel. Voor Leveroy scoorde tesagia Hatemariam 2x