Nieuws

<< Terug naar de nieuwspagina

Winst Leveroy in slotminuut

Leveroy heeft vandaag in blessuretijd de volle winst gepakt. In Swartbroek werd gewonnen met 2 – 1. Het was RKSVV dat  in de 2e minuut op een  1 – 0 voorsprong   kwam door een vrije trap.

Hierna golfde het spel op en neer zonder echte grote kansen, Leveroy had het meeste balbezit maar kwam niet echt gevaarlijk voor het doel van RKSVV. De ruststand was dan ook 1 – 0. Na de rust drong Leveroy wel aan maar de echte overtuiging was er niet, toch kwam de gelijkmaker er na goed wegdraaien van Bart Cillekens deze gaf een niet te missen kans aan Nick Opheij en was het na 70 minuten 1 – 1. Hierna bracht Leveroy nog een aantal aanvallende wissels en dat pakte goed uit. Er kwamen kansen, en het was goudhaantje Joep Peeters die na een prima pas van Bas Hobus de winnende treffer scoorde in de blessuretijd. RKSVV mocht nog aftrappen maar snel hierna floot de scheidsrechter voor het einde. Komende donderdag al weer een wedstrijd dan uit bij Kessel dat nog volop meedoet om het kampioenschap, aanvang in Kessel om 18.45 uur.

Leveroy 2 heeft na het verlies van vorige week de zaken weer goed opgepakt, thuis tegen Eindse Boys 3 werd met 3 – 0 gewonnen. Het duurde tot kort voor rust eer Leveroy op voorsprong kwam door een prachtig afstandschot van Joeri Dielissen. Na rust werd dit uitgebouwd tot 3 – 0 door treffers van Joep Peeters en Joeri Dielissen.

Leveroy 3 gaf prima partij tegen Merefeldia 6, na een snelle 0 – 2 achterstand werd het pas in de slotfase 0 – 4.