Winst ontgaat Leveroy in 95 e minuut bij RIOS

Leveroy speelde vandaag gelijk in en tegen RIOS uit Echt na 95 minuten was het 3 – 3. De thuisclub kwam na 7 minuten op voorsprong door slecht ingrijpen bij de defensie van Leveroy. Toch herstelde Leveroy deze vroege achterstand vlug doordat een goede combinatie tussen de gebroeders Breukers prima werd afgerond door Daniel en hij zodoende de stand na 14 minuten gelijk trok 1 – 1. In de fase hierna had Leveroy het betere van het spel maar het was toch RIOS dat na 41 minuten weer op voorsprong kwam. In het centrum van de verdediging werd te gemakkelijk balverlies geleden waarvan RIOS optimaal profiteerde 2 – 1. Echter nog voor de rust herstelde Leveroy de schade, Het was Chrit Corsten die vernietigend uithaalde vanaf 30 meter en de keeper van RIOS kansloos liet. Zodoende gingen de teams rusten met een 2 – 2  stand. Na de rust was het spel van beide kanten erg rommelig ,de thuisclub hanteerde veel de lange bal en wist enkele keren gevaarlijk voor het Leveroyse doel te komen echter zonder resultaat. Met nog 5 minuten op de klok leek Leveroy de winst te pakken toen Mathijs Vestjens met een sublieme lob de keeper van RIOS verschalkte 2 – 3. Leveroy leek de resterende tijd vol te spelen maar in de 5e minuut van de blessuretijd wist RIOS alsnog gelijk te maken. Via een wilde trap naar voren werd uit een duidelijke buitenspel situatie  door RIOS alsnog  de gelijkmaker gescoord . De scheidsrechter was echter standvastig en negeerde het (terechte) vlagsignaal van de grensrechter van Leveroy. Komende zondag volgt er weer een thuisduel tegen GKC/RKHVC

let op !!! de aftrap is niet zoals gebruikelijk om 14.30 uur maar al om 14.00 uur !!!

Leveroy 2 leed vandaag een uitnederlaag bij het nog ongeslagen Brevendia 3. Men begon nog goed aan de  wedstrijd maar Brevendia wist in een kort tijdsbestek 3 maal te scoren. Leveroy kwam nog terug maar moest uiteindelijk zijn meerdere erkennen en verloor terecht met 7 – 2. Voor Leveroy scoorde Joep Peeters en Musa Ceesay.

Leveroy 3 pakte na de overwinning van vorige week ook vandaag een punt in de uitwedstrijd bij GKC/RKHCV 4. Na 90 minuten was en bleef het bij 0 – 0. Leveroy had op basis van de kansen echter het meeste recht op de winst gehad.

De dames deden vandaag prima zaken door een prachtige  2 – 0 thuis overwinning op de nummer 3 van de ranglijst OJC Rosmalen. De dames leverde een prima partij af en gaven weinig weg in de verdediging. Op de counter sloeg Leveroy halverwege de eerste helft toe, het was Marlou van Diepen die vanaf de eigen helft alleen doorging en perfect afrondde 1 – 0. Met deze stand ging men ook rusten. Na de rust eenzelfde spelbeeld OJC wilde wel maar dwong weinig tot niks af. Leveroy profiteerde weer, een prima aanval werd door Petra van de Kruys benut en de 2 – 0 was een feit. Hierna speelde Leveroy de wedstrijd professioneel uit en hield de punten dan ook terecht in huis.