Winst voor dames 1. Knap gelijkspel dames 2

Dames 1 pakte vandaag tegen het nog puntloze Avestijn/Heeswijk haar 2e overwinning. Het begin ging nog gelijk op maar tussen minuut 19 en 31 wist Leveroy 3 keer het net te vinden. Het waren Sildra Zwambag, Puck Meulen en Jessie Stals die een 3 - 0 voorsprong op het bord zette. Na de rust was er snel een treffer van de uitploeg. Echt spannend werd het niet meer , zeker niet nadat invalster Marlou van Diepen de 4 - 1 scoorde. In de slotminuut werd het nog 4 - 2 door een doelpunt van Avenstijn/Heeswijk. Komende zondag wacht de 2e ronde van de beker middels een thuisduel tegen ZSV uit Deurne aanvang is om 10.30 uur.

Dames 2 zorgde voor een verrassing door thuis tegen RKAVC 1 haar eerste punt te pakken. Bij de rust was het nog 0 - 0. Na de hervatting kwam RKAVC op voorsprong maar in de laatste minuut wist Amber Verlaek de gelijkmaker te scoren en zodoende het eerste punt te pakken in de competitie.